thanks for the click readers!

Monday, February 18

BABY USIA 4 BULAN DILAMBUNG BIBIK!

Assalamualaikum.

menyirap betul hati aku lepas tengok video baby kena lambung kt youtube. x sanggup nak share video tu.mengigil tangan aku,ok. aku tahu pasal ni masa keluar berita tv9 pada 15 feb lepas. then keluar pulak kat tv3 sehari selepas tu. masa tu memang xnak tengok pun sebab aku x bolehlah tengok video dera-dera. nanti aku sentap.

alkisahnya tadi abg aku tag aku kat fesbuk tentang video ni. mengigil tangan aku nak tekan play.bila da tengok separuh perempuan gila ni kerjakan baby 2,twus airmata mengalir.sedeh weh.walau bukan anak sendiri,tapi aku x sampai hati nk buat macam tu.

menurut ceritanya, maid ni da dalam lokap pun utk siasatan selepas bapa bayi tu repot polis.mujur anaknya hanya lebam di tangan dan cedera dikaki. mau trauma hapa mak pak budak ni. bayangkanlah, pak dia tgk anak dia kena lambung2 masa dia on cctv kt lappy dia masa kat restoran.gilo. kalau aku mau histeria apa!

kepada ibu bapa yg bekerja diluar sana, tolonglah cerewet bab maid ni suma.demi anak kecil yg x tahu apa-apa.kesian weh. bayar maid mahal-mahal,sekali dpt yg mental disorder macam ni.

dulu aku rasa geram jugak bila laki aku x bagi aku keje dan suruh jaga anak.tapi lepas tengok video ni,rasa bertuahnyalah Elfeeras dijaga oleh aku sepenuhnya.

x boleh terima kalau elfeeras diperlakukan begini! menanges aku 7 keturunan,tahu!

thanks for reading!

2 comments:

Ninie Hanis said...

memang patot kena sula je maid tu..Abg zaid pun xgemar bibik-bibik nih.Kesian baby tu kan.. :(

Effa Akmal said...

kennn..gila punya perangai...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails