thanks for the click readers!

Sunday, January 6

2013

hi readers! Assalamualaikum.

lama dah aku tak up entri baru.skrg da pkul 3:30am tapi aku masih gigih menaip entri. 2013 hendaknya membawa lebih byk kenangan indah.cth tetibe esk dpt pndah umah bru.hoi!melampau sgt imaginasi daku ini.haha.

2012, dah blalu pun.aku tamau la cita pasal azam.sbb aku takda azam rasanya.haha!2012 is wnderful. feeras membesar bgai johan.ble aku pikir2,aku rasa feeras membesar superfast.kadang2 aku jadi rndu tyme dia kecik2 dlu.skrg dia da bjalan pun.bila aku panggil,dia buat bodoh jea.oh.apakah ini?kalau kita pggil jugak,dia kata diam.org sembahyang.foine! babah dia selalu suh dia diam tyme azan,skrg dia pndai sound aku pulak? pftt...!

thun ni feeras nak masuk 2tahun dan masih breastfeed dgn jayanya.aku masih x terfikir nak weaning off.he will when he was ready.aku xnak push dia.biarla org nk ckp apa pun.dia anak aku.aku kenal dia.thun ni xda perancang memberi adik kpd feeras.aku memang xpenah pun merancang @ mkn pil perancang.tapi jika ketentuan Allah yg tbaik,jadi redha jelah kmi.hehe.aku kalu blh,tam0 peknen + beranak sama dgn org len.benci aku ble org sibuk nk compare2 anak aku.kurus ke,gemuk ke,hitam ke,putih ke,2 anak aku jgk.bkn korang yg tlg jaga pun.bkn korang bg kmi mkn pun.

tapi rasanya memang xda perancangan la ke arah 2.haha! eh,tahun ni bufday aku tarikh cntik 13.1.13. tarikh jea cntik tp tuannya?haha.-aku xmahu mjawab soalan ini-

harap2 thun ni dptla duduk umah bru.harap sgt ni.jenuh dah tgu.asik hold jea.bingit dah aku dgr ayat2 ni kat telinga aku,
"eh!kuarters kt cni byk kosong"
"eh! kuarters yg hjung 2 bwu jea ksong.kmu xnak ke?aku blh tlg"
"salmah xblhla nk duduk umah mertua.skejap pun xblh tau.akak tahan pulak kan?"
"bila nk pindah?"
"bila nak buat rumah?"

ayt ni x di edit. x direka cipta.cuma nama salmah 2,aku tipu la.nama dia lg sedap la dr salmah 2.haha. aku rasa manusia yg mpunyai telinga KHINZIR jea yg mgkin x terasa.aku terasa sbb pkai telinga manusia.eh?

kalau dah setiap kali jumpa,itu jea point nye,apa maksudnya kalau bukan suh kami PINDAH.btl x?

2 comments:

Ninie Hanis said...

Selamat tahun baru effa sefamily.Kejap je kan feeras dah nak masuk2 thn..ni si Fahim pun bulan 4 nanti dah setahun..oh my,cepat betul kan masa berlalu.

Siapakah yg asik mengulang dialog sakit hati tu?Tanya dia nx time takde skrip lain ke?Ate kamu mcm mana so far hepi ke tidok duduk dgn mertua?kalau kamu hepi, mertua hepi pedulikkan suara2 itu. Lainla any of you xselesa. Hakikatnya memang la duduk rumah sendiri lebih selesa,apatah lagi rumah yang diimpikan dalam pelan atas tanah sendiri kan? Ish..agak2 sempat tak kak ninie balik december nanti gi rumah effa?Nanti nk jumpa si feeyash :)

Ok,happy birthday in advance. Nombor tu memang santek!

Effa Akmal said...

kak ninie,

org memang x hepi tgk kita hepi kan! umah tu on the way kak.. maybe before end of year nie siap la. eh, kak ninie bukan ke balik raya nati?? cpt balik cni? nak gomol fahim zidane!!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails